Каталог товаров

Volkswagen відкладає надходження ID.5 до дистриб'юторів у Європі

Категории

Через кризу, що виникла на ґрунті вторгнення Росії в Україну, Volkswagen вважав за необхідне відкласти постачання до дистриб'юторів своїх нових електричних моделей ID.5 та спортивної версії ID.4.

Ця відстрочка пов'язана з тим, що Volkswagen відкладає початок виробництва ID.5 на заводі в Цвіккау, Німеччина через брак компонентів. Які постачалися з різних країн, у тому числі з України.

Крім нестачі чіпів, від якої вже кілька місяців страждає весь автопром, дефіцит джгутів проводів з України, сильно вплинув на ланцюжок поставок.

Хоча серійне виробництво ID.5 почалося ще наприкінці січня 2021 року, Volkswagen довелося перервати складання через відсутність напівпровідників та джгутів.

Враховуючи цю ситуацію, Volkswagen ID.5 більше не надходитиме до дистриб'юторів у Європі, як планувалося спочатку. Таким чином, замість початку продажу у квітні це буде травень 2022 року.

На відміну від ID.4, ID.5 має більш аеродинамічний кузов, за рахунок більш вираженого перепаду даху та спойлера на кромці кришки багажника.

Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*