Каталог товаров

Porsche Macan EV - 2024 рік

Категории
Оглавление
  1. Огляд автомобіля
  2. Що нового у 2024 році?
  3. Ціни та який купити
  4. Діапазон, заряджання та термін служби батареї

Огляд автомобіля

Позашляховик Macan був найпопулярнішим автомобілем Porsche з 2016 року, і очікується, що новий компактний розкішний кросовер повністю електричної версії, в 2024 модельному році збереже цю тенденцію. Незважаючи на те, що він буде носити фірмову табличку Macan, Macan EV 2024 буде їздити на новій електричній платформі, яка також лежатиме в основі майбутнього Audi A6 e-tron. На даний момент мало що відомо про трансмісію Macan EV, але Porsche заявляє, що у нього буде значно більший запас ходу, ніж у електричного седана марки Taycan, який в даний час досягає максимальної позначки 227 миль на одному заряді, згідно EPA. Використання 800-вольтової електричної архітектури Taycan має забезпечити швидку зарядку. Комплектація Macan EV, швидше за все, буде такою ж, як у бензинового Macan, з потужнішою моделлю S і топової моделлю GTS, що забезпечує найвищий рівень продуктивності. Macan EV 2023 буде, принаймні, спочатку продаватися разом з Macan з бензиновим двигуном.

Що нового у 2024 році?

Очікується, що Macan EV з'явиться у 2024 модельному році. Кузов повинен імітувати загальну форму бензинового Macan, але матиме новий дизайн передньої та задньої частини. Електрична трансмісія буде новою для лінійки Macan, і це буде одна з перших моделей, що використовують нову електричну платформу, спільну для Porsche та Audi.

Ціни та який купити

За нашими оцінками, вартість електромобіля Porsche Macan починатиметься приблизно з 80 000 доларів, що трохи дешевше, ніж базова модель флагманського електромобіля Porsche Taycan. Топова модель GTS майже напевно подолає позначку 100 000 доларів. Ми дізнаємося більше про різні комплектації Macan EV та їх ціни ближче до дати надходження електричного кросовера у продаж.

Діапазон, заряджання та термін служби батареї

Офіційні дані про запас ходу не будуть доступні, поки не буде представлений Macan EV, але Porsche стверджує, що електричний позашляховик зможе проїхати значно довше без підзарядки, ніж нинішній Taycan, максимальна дальність якого становить 227 миль за оцінкою EPA. Porsche планує запропонувати акумулятори двох розмірів, як і Taycan, але той факт, що більшість американських покупців Taycan вибрали модель зі збільшеним запасом ходу, означає, що в Сполучені Штати, можливо, надійде тільки батарея більшого розміру. Очікується, що Macan EV використовуватиме 800-вольтову архітектуру Taycan, яка забезпечує швидку зарядку до 270 кіловат.

Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*