Каталог товарів

Інформація про новий Audi Q5

Категорії

На днях в Мережі були опубліковані перші фотографії нового покоління популярного німецького кросовера, завдяки яким ми маємо можливість уявити, як він виглядатиме.

Модель Q5 з'явилася в гамі німецького бренду у 2008 році, ставши другим кросовером марки після Q7. Сьогодні на конвеєрі друге покоління паркетника, прем'єра якого відбулася у 2016 році на Паризькому автосалоні. У 2020 році Q5 отримав рестайлінг, і тепер на тести вийшли зразки наступного покоління моделі. Вони не приховані під товстим шаром камуфляжу, як це буває з іншими моделями, тому можна розглянути основні особливості зовнішнього вигляду майбутньої новинки.

Судячи з наявних фотографій, у третьому поколінні кросовер дуже істотно зміниться зовні, при цьому розвиток дизайну матиме еволюційний характер, властивий більшості новинок компанії. Спереду з'явиться широка решітка радіатора, з боків від неї вертикальні декоративні вставки. Фари отримають традиційну для Audi форму, але будуть трохи більш заокругленими в порівнянні з нинішньою моделлю. Боковини також будуть більш округлими і позбавляться характерної хвилеподібної выштамповки вздовж кузова. Трохи зміниться форма бічного скління за рахунок висхідної підвіконної лінії в задній частині. Ми також зобразили кросовер з декоративною вставкою, що візуально поєднує бічні вікна із заднім, подібне рішення застосовано на деяких інших новинках компанії. Найхарактерніша деталь задньої частини – об'єднані світлодіодною смужкою ліхтарі, що вже давно стало фірмовою особливістю бренду.

Інформації про технічні особливості новинки поки що небагато. Швидше за все, Q5 розділить моторну гаму з майбутнім поколінням A4, що включає кілька бензинових і дизельних моторів. Напевно багато версій будуть електрифіковані в тій чи іншій мірі (включаючи і варіант, що підзаряджається plug-in).

Прем'єра новинки очікується у 2023 році.

Сьогодні в Україні мінімальна офіційна ціна на нинішню Audi Q5 становить 1420000 грн. (45 TFSI, «робот», 249 к.с.). Другий варіант - дизельний 3.0 TDI з 3-літровим 6-циліндровим двигуном 341 к.с. потужності в парі з 8-ступінчастим "автоматом". Такий кросовер оцінюється в 2030 000 грн. Є також «купеподібна» версія Q5 Sportback з такими ж моторами – від 2500000 грн.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*